Boek hieronder jouw verblijf in Leeuwarden!

Wij zijn Wouter en Antsje en we nodigen je uit bij ons te komen overnachten in het bruisend hart van Leeuwarden. Stadslogies is voor ons echt hobby. Met drie zoons, zijn we echte familiemensen. Onze liefde voor reizen brengt ons regelmatig in uiteenlopende hotels en logies. Met Stadslogies bieden we iets unieks dat we nog niet eerder in al die jaren van reizen zijn tegengekomen. De ruimte en gezelligheid die je bij ons vindt, ondanks dat je in de binnenstad zit, is ongeëvenaard. Daarnaast willen we het verschil maken door de speciale ontbijtservice van het DE Café aan te bieden.

Heeft u vragen/opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op.

Onze appartementen:

Resultaat 1–4 van de 5 resultaten wordt getoond

 • Appartement A

  150,00169,00

  Vanaf 149 euro (excl. 1 euro toeristenbelasting p.p.p.n.)

  Overnachten in het bruisend hart van Leeuwarden doe je in de appartementen van Stadslogies. Appartement A biedt plaats aan vier volwassenen en is van alle gemakken voorzien. De woonkamer is modern, warm en gezellig ingericht en profiteert met grote raampartijen van veel natuurlijk licht. Verder heeft het appartement een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met stortdouche en twee wastafels, afzonderlijk toilet en twee ruime slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer twee losse bedden die eventueel aan elkaar geschoven kunnen worden. Voor goede nachtrust zijn de slaapkamers voorzien van volledig verduisterende gordijnen. Heb je kleine kinderen? Geef het aan bij je reservering en we zetten een kinderbedje voor je klaar. Tevens is er een kinderstoel beschikbaar.

  KLIK HIER OM JOUW VERBLIJF IN APPARTEMENT A TE BOEKEN

 • Appartement D

  100,00101,00

  Vanaf 99 euro (excl. 1 euro toeristenbelasting p.p.p.n.)

  Overnachten in het bruisend hart van Leeuwarden doe je in de appartementen van Stadslogies. Appartement D biedt plaats aan twee volwassenen en is van alle gemakken voorzien. De studio is modern, warm en gezellig ingericht en heeft een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met stortdouche, een wastafel en een toilet. Het appartement is volledig voorzien van verduisterende gordijnen.

  KLIK HIER OM JOUW VERBLIJF IN APPARTEMENT D TE BOEKEN

 • Appartement G

  117,00133,00

  Vanaf 99 euro (excl. 1 euro toeristenbelasting p.p.p.n.)

  Appartement V biedt plaats aan twee volwassenen en is van alle gemakken voorzien. De studio is modern, warm en gezellig ingericht en heeft een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met stortdouche, een wastafel en een toilet. Het appartement is volledig voorzien van verduisterende gordijnen.

  KLIK HIER OM JOUW VERBLIJF IN APPARTEMENT V TE BOEKEN

 • Appartement P

  140,00159,00

  Vanaf 139 euro (excl. 1 euro toeristenbelasting p.p.p.n.)

  Appartement P is een ruim en erg sfeervol appartement met 1 zeer grote slaapkamer. De slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Er kan zelfs nog een extra bed bij gezet worden. Kinderbedje en kinderstoel zijn standaard aanwezig. Dit appartement is uitermate geschikt voor gezinnen, maar uiteraard ook voor stellen of een klein groepje vriend(inn)en. Het appartement is modern, warm en erg gezellig ingericht en heeft een volledig ingerichte keuken, een ruime badkamer met stortdouche en wastafel en een aparte toilet. Voor goede nachtrust is de slaapkamer voorzien van volledig verduisterende gordijnen. Ook is dit appartement gelegen aan de rustige kant van het appartementen complex.

  KLIK HIER OM JOUW VERBLIJF IN APPARTEMENT P TE BOEKEN

Resultaat 1–4 van de 5 resultaten wordt getoond