Wie zijn wij?

Wij zijn Wouter en Antsje en we nodigen je uit bij ons te komen overnachten in het bruisend hart van Leeuwarden. Stadslogies is voor ons echt hobby. Met drie zoons, zijn we echte familiemensen. Onze liefde voor reizen brengt ons regelmatig in uiteenlopende hotels en logies. Met Stadslogies bieden we iets unieks dat we nog niet eerder in al die jaren van reizen zijn tegengekomen. De ruimte en gezelligheid die je bij ons vindt, ondanks dat je in de binnenstad zit, is ongeëvenaard. Daarnaast willen we het verschil maken door de speciale ontbijtservice van het DE Café aan te bieden.

Ik, Wouter van Uffelen (35), ben geboren in Rotterdam en verhuisde 14 jaar geleden naar de Friese hoofdstad. Ik ben trotse vader van drie zoons en ik heb een passie voor horeca. Als ondernemer in hart en nieren ben ik de man achter een aantal kleine horecagelegenheden in Leeuwarden. Samen met Antsje ben ik de eigenaar en gastheer van Stadslogies.

Geboren in Jirnsum, ben ik, Antsje van Uffelen-Hottinga (36), een echte Friezin. Als trotse moeder van mijn drie zoons werk ik in het ziekenhuis als verpleegkundige op de afdeling anesthesie en sedatie. Ook ik heb een passie voor horeca en ik ben mede-eigenaar en gastvrouw van Stadslogies.

Heeft u vragen/opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op.